15 sep | Webinar ‘De Mouwen Omheech’ (GAAT NIET DOOR)

Let op! Het webinar gaat niet door. Deelnemers die zich al hadden aangemeld, ontvangen binnenkort bericht hierover. 

Op woensdagavond 15 september 2021 organiseren Doarpswurk en Sport Fryslân een webinar over de campagne ‘De Mouwen Omheech’. Je hoort op welke wijze we jouw vereniging of dorpshuis concreet kunnen helpen. Ook zijn er ter inspiratie voorbeelden van succesvolle initiatieven van andere verenigingen en dorpshuizen.

Het webinar
Graag gaan we met jullie allemaal in gesprek om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en vast te stellen op welke wijze we elkaar kunnen versterken. Want we doen het graag ‘mei elkoar, foar elkoar’. En we willen graag van jullie horen tegen welke problemen jullie oplopen. Om van daaruit te kijken op welke wijze we het meest effectief – daar waar mogelijk – jullie en elkaar kunnen ondersteunen. Zodat het weer gaat bruisen, zowel bij het dorpshuis als de sportvereniging.

Waarbij de dorpshuizen kunnen leren van de sport en de sport van de dorpshuizen. Omdat de vraagstukken vermoedelijk op onderdelen vergelijkbaar zijn. En dit dus een uitgelezen moment is om ook gezamenlijk aan oplossingen te werken en elkaar daarbij te helpen. Dus we hopen heel erg dat je er bij bent. Om je vragen te stellen, om je kennis en ervaringen te delen, of om inspiratie op te doen. We zien je aanmelding dan ook graag tegemoet om samen ‘de mouwen omheech te strûpen’.

Voor wie?
Leden en vrijwilligers die betrokken zijn bij een dorpshuis of sportvereniging

Kosten
Deelname is gratis

Deelnemen
Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden, uiterlijk 15 september. Als je je hebt aangemeld, krijg je vooraf aan het webinar een link toegestuurd via waar je op de avond zelf het webinar kunt volgen.

Datum:

15/09/2021

Tijdsduur:
1 uur
Tijdsstip:
19.30 - 20.45 uur
Plaats:
Online
Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via