9 nov | Webinar ‘slim besturen’ voor verenigingen

Op dinsdag 9 november organiseren we samen met Keunstwurk en Doarpswurk weer een webinar vanuit onze campagne ‘Leve de vereniging!’

Een andere kijk op besturen

Een voorzitter, een secretaris en een penningmeester: elk bestuur heeft tenminste 3 bestuursleden nodig om te kunnen functioneren. Het is steeds lastiger om bestuursleden te vinden. Als bestuurslid moet je veel vergaderen, lange agenda’s soms over hele saaie onderwerpen, althans dat is het beeld dat veel mensen hebben. Maar het kan ook anders! In dit webinar bieden we jouw vereniging een andere kijk op besturen.

Webinar

Tijdens het webinar komen drie praktijkvoorbeelden aan bod met allemaal hun eigen manier van ‘slim besturen’. Met een voorbeeld uit de sport, een voorbeeld uit de cultuur en een voorbeeld van een dorpshuis of dorpsbelang, hopen we jullie deze avond te inspireren om met een andere blik naar besturen te kijken en van elkaar te leren. Een inspirerende avond waar veel ruimte is voor vragen.

In het kort

Voor wie: Friese verenigingen en stichtingen
Datum: dinsdag 9 november 2021
Tijd: 19:30 – 20:45 uur
Locatie: online via Zoom
Prijs: gratis
Aanmelden: kan t/m 8 november, klik hier

Programma

19:30 – Welkom
19:40 – Sportvereniging
19:55 – Cultuurvereniging
20:10 – Koffiepauze
20:15 – Leefbaarheidsvereniging
20:30 – Vragen?
20:45 – Afsluiting

Aanmelden

Je kunt je aanmelden t/m maandag 8 november. Na de aanmelding ontvang je op dinsdagmorgen 9 november een mail met de Zoomlink voor de bijeenkomst.

GRATIS AANMELDEN >

 


 

Dit webinar valt onder de campagne Leve de Vereniging! en wordt mogelijk gemaakt door Sport Fryslân, Keunstwurk en Doarpswurk.

Datum:

09/11/2021

Tijdsstip:
19.30 - 20.45 uur
Plaats:
Online
Dit bericht delen via Bericht delen via