Voor mensen met een lichamelijke beperking

Aanmelden cursus duiken

Cursus duiken voor mensen met een lichamelijke beperking: meld je aan!

Lijkt het je gaaf om een keer te duiken in het zwembad? En ben jij 16 jaar of ouder en heb je een lichamelijke beperking? In samenwerking met Go Dive Heerenveen biedt Sport Fryslân gratis de kennismakingscursus duiken voor mensen met een lichamelijke beperking aan. De cursus start in november 2019. Om de veiligheid te waarborgen wordt er vooraf bekeken of het mogelijk is om te duiken.

De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkavond. Op de theorieavond word je voorbereid op het duiken en ga je dus, goed voorbereid, de duik wagen in de praktijk. Er is slechts ruimte voor vier deelnemers, dus meld je snel aan!

Theorieavond
Datum: Woensdag 6 november
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Sport Fryslân, De Opslach 61, 8448 GV in Heerenveen
Kosten: gratis

Praktijkavond
Datum: Woensdag  30 november
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Sportstad Heerenveen, Abe Lenstra Boulevard 23-Q, 8448 JA Heerenveen
Kosten: gratis

Belangrijke informatie: 

  • Om de veiligheid te waarborgen wordt er vooraf bekeken of het mogelijk is om te duiken. Na opgave ontvangt u een medische verklaring die ingevuld moet worden. Ten alle tijden kan Sport Fryslân of Go Dive Heerenveen de introductieduik niet toestaan.
  • Deelname is op eigen risico.
  • Het is wenselijk om tijdens de praktijkavond samen met een begeleider te komen die kan ondersteunen. De begeleider gaat niet mee in het water.
  • Neem voor de praktijkavond zwemkleding mee.
  • De begeleider kan tijdens de praktijkavond foto’s maken vanaf de kant. Indien mogelijk maakt Go Dive Heerenveen onderwaterfoto’s.

Aanmelden

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand formulier. Na opgave ontvang je een medische verklaring die moet worden ingevuld.

[gravityform id=61]

Go Dive Heerenveen

Gemeente Heerenveen