Aanmelden inspiratiesessie Win(st) met Energie

  1. Home >
  2. Aanmelden inspiratiesessie Win(st) met Energie

Sport Fryslân en de gemeente Opsterland bieden een helpende hand bij het verduurzamen van je sportaccommodatie. Graag informeren wij je op dinsdag 26 februari bij voetbalvereniging ODV in Wijnjewoude over de mogelijkheden. Tijdens de sessie vertellen specialisten je graag alles over energiebesparing, het gebruik van (eigen opgewekte) groene energie en de financiering van maatregelen. Kortom: praktische tips en trucs waar je verder mee kunt.

Aanmeldformulier inspiratiesessie 'Win(st) met energie'

Weet jij wat de jaarlijkse energiekosten van de accommodatie van je sportvereniging zijn? Is jouw sportvereniging al bezig met het (verder) verduurzamen van jullie accommodatie? Wist je dat je door simpele maatregelen al grote resultaten krijgt en je geld bespaart?
Wil je weten hoe? Kom naar onze inspiratiesessie op dinsdag 26 februari 2019. 

  • Wil je meer informatie over de informatiesessie 'Win(st) met energie'? Neem dan contact op met Rainer de Groot via 06 – 30 34 72 49 of rainer@sportfryslan.nl.
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om jouw deelname aan de inspiratiesessie Win(st) met energie op te slaan en met je te communiceren: verenigingsnaam, contactpersoon, telefoonnummer, e-mailadres, namen deelnemer en telefoonnummer. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en te verspreiden?