Aanvraag shuffleboard

  1. Home >
  2. Aanvragen shuffleboard

Vraag shuffleboard aan: een sport voor iedereen!

Shuffleboard is een laagdrempelige sport voor jong en oud. Het is makkelijk en leuk om te spelen. Je speelt een partijtje shuffleboard met minimaal 2 personen. Het leuke van het spel is dat je het zowel binnen als buiten kunt spelen. Als speler of team krijg je 4 schijven in de kleur geel of zwart. De bedoeling is dat jouw schijven in het puntenvak aan de overzijde terechtkomen. Daarbij mag je schijf voor de puntentelling geen lijnen raken. Bovendien probeer je de schijven van je tegenstander van de baan te spelen. Of beter nog: in de keuken. In dit speciale vak gaan er namelijk 10 punten bij je tegenstander af. Heb jij als eerste het afgesproken aantal punten gehaald? Dan ben jij de winnaar van Shuffleboard.

Tarief huur materialen

Aan de huur van de shuffleboard materialen zijn kosten verbonden. We bieden verschillende pakketten aan. De tarieven en uitleenperiode variëren.

Pakket BASIC
Dit pakket bestaat uit alleen de huur van de shuffleboard materialen. Dit kan zijn voor één activiteit of voor maximaal vier weken. De materialen dienen zelf bij Sport Fryslân opgehaald en terug gebracht te worden.
Tarief:
Buurtsportcoaches en docenten aangepast-/ seniorensporten: € 50,- (per week)
Andere belangstellenden: € 75,- (per week)

Pakket PLUS
Dit pakket bestaat uit de huur van de shuffleboard materialen. Wij brengen en bouwen de baan op, op de gewenste locatie. Je dient de baan zelf retour te brengen.
Tarief:
Buurtsportcoaches en docenten aangepast-/ seniorensporten: € 100,- (per activiteit)
Andere belangstellenden: € 200,- (per activiteit)

Pakket ALL-IN
Dit pakket bestaat uit de huur van de shuffleboard materialen. De baan wordt gebracht en opgebouwd op de gewenste locatie. Een docent geeft tijdens de activiteit speluitleg. Na de activiteit wordt de baan weer afgebouwd en retour gebracht naar Sport Fryslân.
Tarief:
Buurtsportcoaches en docenten aangepast-/ seniorensporten: € 200,- per activiteit (min. 1 uur en max. 3 uur)
Andere belangstellenden: €300,- (min. 1 uur en max. 3 uur)

Let op:
– Het materiaal dient op de afgesproken datum afgehaald en teruggebracht te worden. Breng je de materialen (zonder berichtgeving) later terug, dan brengen wij een bedrag van €50,- in rekening.
– Lees alle voorwaarden in het uitleenregelement.

Aanvraagformulier

We verzoeken je om onderstaand formulier in te vullen voor het aanvragen van het shuffleboard materiaal. Wil je alvast meerdere aanvragen doen voor meerdere locaties? Vul dan het formulier per keer in of stuur een mail naar berber@sportfryslan.nl (ook voor vragen of opmerkingen).

Aanvragen shuffleboard  • Ik gebruik het materiaal op de volgende locatie en maak graag van het volgende pakket gebruik:

    Ik gebruik het materiaal op de volgende locatie en maak graag van het volgende pakket gebruik:
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om je aanvraag op te slaan en over te communiceren. Geef je toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en te verspreiden aan de cursusleiders?