Aftrap Bobsport-campagne 2017 in Friesland met Naomi van As!

Op zaterdag 4 maart trappen we af met de Bobsport-campagne 2017 in Friesland! Dit doen we bij een wedstrijd van Mixed Hockey Club Leeuwarden. Niemand minder dan Nederlands hockeyster en ex-international Naomi van As is hierbij aanwezig. Van As is afgelopen donderdag door de internationale hockeyfederatie FIH uitgeroepen tot beste hockeyster ter wereld.

Voor de wedstrijd zijn Bobsport-promotieteams aanwezig om bezoekers te attenderen op de Bob-boodschap 100% Bob, 0% op. In de pauze van de wedstrijd wordt de Bobsport-campagne 2017 definitief gestart met o.a. een shoot-out door Naomi van As! Vervolgens start de bijeenkomst met ‘Supporter van Bob” verenigingen met een interview met Naomi van As en het uitreiken van de attentie “Supporter van Bob”.

Doel Bobsport-campagne
Het doel van de Bobsport-campagne is om het rijden onder invloed na het bezoek aan de sportkantine terug te dringen. Met de Bobsport campagne willen Sport Fryslân, het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF), MF uitzendbureau, Platform Nuchtere Fries en Politie district Fryslân bij de sporters en supporters benadrukken dat het belangrijk is om een Bob te regelen. De Bob rijdt zijn sportvrienden nuchter naar huis.

Programma
10.30 uur: Inloop
11.00 uur: Start 1e helft hockeywedstrijd
11.35 uur: Pauze
11.35 uur: Start Bobsportcampagne 2017: o.a. shoot-ut door Naomi van As
12.00 uur: Start bijeenkomst met “Supporter van Bob” verenigingen. Met: interview Naomi van As, praktijkvoorbeelden en uitreiken attentie “Supporter van Bob”.
13.30 uur: Afsluiting

Dit bericht delen via Bericht delen via