Coronavirus

Bereikbaarheid en maatregelen Sport Fryslân

Maatregelen Sport Fryslân

In verband met het coronavirus (COVID-19) hebben wij besloten ons pand te sluiten tot maandag 6 april. Onze medewerkers werken vanuit huis. Als onze bijeenkomsten/ activiteiten komen tot 1 juni te vervallen.

Contactgegevens
We zijn voor algemene vragen bereikbaar via info@sportfryslan.nl of 0513 63 06 60.  Voor vragen met betrekking tot Sportwerkgever Fryslân info@sportwerkgeverfryslan.nl  of 06-51691274. Klik hier voor mobiele nummers van onze medewerkers.

Vacatures
Er staan een aantal vacatures open. In verband met de maatregelen in het onderwijs door corona zijn wij genoodzaakt de procedure tot nader orde on hold te zetten.

Blijf in beweging!
Nu de meeste mensen thuis zitten, is het van groot belang om in beweging te blijven. Voor je lijf en voor je geest! Maak gebruik van de openbare ruimte, ga lekker wandelen, hardlopen of fietsen.  Alleen of samen. Zorg ervoor dat je kinderen lekker buiten spelen, hun energie kwijt kunnen.
Veel sportverenigingen starten met creatieve oplossingen om in beweging te blijven. Al deze mooie initiatieven delen we binnenkort op onze Facebookpagina.