Besturen met impact

”Je doet niet alleen kennis op over en voor jezelf, je leert ook hoe andere bestuursleden hun club organiseren en thema’s aanpakken”.

Ben jij een ambitieuze bestuurder en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de leeromgeving van een sportvereniging? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe KNVB Assist bestuurdersopleiding.

De rol van bestuurders bij sportverenigingen wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van jou als bestuurder. Maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. De opleiding ‘’besturen met impact’’ geeft je hier tips en handvatten voor, zodat je de club nóg beter kunt organiseren. Hierbij staan 4 thema’s centraal:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Strategisch besturen
  • Verbinden
  • Maatschappelijk ondernemerschap

Je volgt het programma met bestuurders van andere verenigingen uit de omgeving, zodat je elkaar verrijkt en tegelijkertijd een regionaal netwerk opbouwt van bestuurders met passie. Hiermee ben je in staat om je ook na de opleiding te blijven ontwikkelen op de manier waar jij behoefte aan hebt.

Locatie: Heerenveen
Adres: De Opslach 61 (Sport Fryslan)
Tijd: 19:00
Data: In totaal zijn er 4 bijeenkomsten, die maandelijks plaatsvinden op de volgende data:
– Dinsdag 29 oktober a.s.
– Dinsdag 26 november a.s
– Dinsdag 17 december a.s.
– Dinsdag 21 januari 2020 a.s.

Het opleidingsgeld bedraagt €250,- voor voetbalverenigingsbestuurders en €350,- voor bestuurders van andere (sport)verenigingen.

Datum:

29/10/2019 - 29/10/2019

Tijdsduur:
3 uur
Tijdsstip:
19.00 uur - 22.00 uur
Plaats:
Heerenveen
Locatie:
de Opslach 61 Heerenveen
Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via