27 maart – Start opleiding “Besturen met impact”

Sport Fryslân en de KNVB organiseren gezamenlijk de opleiding ‘Besturen met impact’ voor verengingsbestuurders uit Friesland. In vier avonden ontwikkel je vaardigheden en vergaar je kennis om nog beter te besturen.  


Programma

De opleiding “Besturen met impact” is gericht op bestuurders die zichzelf willen ontwikkelen in de leeromgeving van een sportvereniging. Daarnaast werken we samen aan een netwerk dat je als bestuurder in staat stelt om je ook na deze opleiding te blijven ontwikkelen op de manier waar jij behoefte aan hebt.

Het programma van de opleiding is opgebouwd langs de thema’s: 

• Persoonlijk Leiderschap
• Strategisch Besturen
• Verbinden
• Maatschappelijk Ondernemerschap 


Praktische informatie
 

De opleiding start op maandag 27 maart. In totaal bestaat de opleiding uit vier maandagavonden (27 maart, 17 april, 15 mei en 29 mei). Elke avond start om 19:00 uur en eindigt uiterlijk om 22:00 uur. De opleiding is opgebouwd langs de volgende thema’s: persoonlijke leiderschap, verbinden, strategische besturen en maatschappelijk ondernemerschap. 

De totale tijdsinvestering inclusief de bijeenkomsten is om en nabij de 40 uur. De opleiding vindt plaats bij Sport Fryslân in Heerenveen. In afstemming met de deelnemers kan er gekozen worden voor andere locaties.

 

Inschrijven 

Klik op de volgende link om je in te schrijven: https://www.knvb.nl/inschrijfportaal/detail/17238930

 

Contact

Voor vragen kun je terecht bij:
Allard Donker (Projectleider Sport Fryslân) allard@sportfryslan.nl 
Niek Hollewand (Verenigingensadviseur KNVB) niek.hollewand@knvb.nl 

Plaats:
Heerenveen
Locatie:
Sport Fryslân
Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via