Bijeenkomst Win(st) met energie voor sportverenigingen in Opsterland

Direct aanmelden

Sport Fryslân gaat in opdracht van gemeente Opsterland en Provincie Fryslân sportverenigingen helpen bij het verduurzamen van hun sportaccommodatie. Zo’n 40 sportverenigingen in gemeente Opsterland hebben baat bij investeringen in energiebesparing en duurzame energie. Sportverenigingen kunnen zo hun financiële positie versterken.

Informatiebijeenkomst “Win(st) met energie”
Op dinsdagavond 26 februari vindt de informatiebijeenkomst “Win(st) met energie” plaats bij vv ODV in Wijnjewoude (Te Nijenhuiswei 26). Sportverenigingen uit de gemeente krijgen advies over het structureel omlaag brengen van energiekosten. Vaak wordt gedacht aan grote investeringen zoals LED-veldverlichting en zonnepanelen, maar simpele maatregelen kunnen al grote resultaten opleveren. Ook kunnen verenigingen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen. Hoe verenigingen dit kunnen aanpakken vertellen specialisten op het gebied van energie en financiering.

Subsidie voor verduurzaming sportaccommodaties
In Fryslân zijn 450 sportverenigingen verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van een eigen accommodatie. Via een landelijke subsidieregeling worden investeringen in energiebesparing en duurzame energie voor sportverenigingen gesubsidieerd. Provincie Fryslân en Sport Fryslân zijn dit project gestart om de financiële positie van clubs te versterken, om toekomstbestendige en duurzame accommodaties te realiseren en om verenigingen te laten profiteren van de subsidieregeling.

Aanmelden

Aanmeldformulier inspiratiesessie 'Win(st) met energie'

Weet jij wat de jaarlijkse energiekosten van de accommodatie van je sportvereniging zijn? Is jouw sportvereniging al bezig met het (verder) verduurzamen van jullie accommodatie? Wist je dat je door simpele maatregelen al grote resultaten krijgt en je geld bespaart?
Wil je weten hoe? Kom naar onze inspiratiesessie op dinsdag 26 februari 2019. 

  • Wil je meer informatie over de informatiesessie 'Win(st) met energie'? Neem dan contact op met Rainer de Groot via 06 – 30 34 72 49 of rainer@sportfryslan.nl.
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om jouw deelname aan de inspiratiesessie Win(st) met energie op te slaan en met je te communiceren: verenigingsnaam, contactpersoon, telefoonnummer, e-mailadres, namen deelnemer en telefoonnummer. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en te verspreiden?