Congres Sportpsychologie – de nieuwste inzichten

Sportpsychologie is de tak van wetenschap, die de mentale aspecten van beweging bestudeert. De aandacht voor dit gebied van de psychologie is de afgelopen jaren enorm gestegen. In de topsport wordt al jaren lang sportpsychologie ingezet. Maar zeker ook als breedtesport trainer-coach kun je hiermee aan de slag om zodoende betere prestaties te bereiken!
Tijdens dit congres zullen een tal van SPORTPSYCHOLOGEN VSPN ® de nieuwste kennis op het gebied van sportpsychologie met jou delen. Hierbij proberen zij aan te sluiten bij jouw dagelijkse coachpraktijk zodat jij de opgedane kennis eenvoudig kunt vertalen naar jouw eigen situatie.

NLcoach en de VSPN willen trainer-coaches de kans bieden zich te verdiepen in dit ontzettend belangrijke thema. Tijdens dit congres laten we jou zien hoe je de theorie praktisch toepasbaar kan maken in jouw eigen praktijk!

Het programma
In het plenaire deel interviewt Rogier Hoorn SPORTPSYCHOLOOG VSPN ® Olympisch Gouden Baanwielrencoach René Wolff over prestatiegedrag en de rol van de coach bij de succesvolle Olympische baanwielrenploeg.

Na het plenaire gedeelte kun je twee van onderstaande workshops volgen. In de workshops staat wederom ‘de vertaling naar de praktijk van de sportcoach’ centraal.
Hier krijg je veel handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.

Plaats:
Zwolle

Kosten:
€ 70,- (excl. 21% BTW) voor leden van NLcoach en VSPN/ € 115,- (excl. 21% BTW) voor niet-leden

Cursusdata en locaties:
25 mei 2018 - Zwolle

Beschikbaarheid:
Zwolle - 25 mei 2018

Tijdsduur:
16:00 - 20:45 uur

Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via