Cursus Meer Leden in Kortere Tijd (e-learning)

Meer leden voor jouw vereniging, dat lukt gegarandeerd met de cursus Meer Leden in Kortere Tijd. Tijdens deze cursus leer je hoe je potentiële leden vindt en verbindt. Je gaat concreet aan de slag met het werven van leden door middel van doordachte ledenwervingsactiviteiten. Succes gegarandeerd!

Meer Leden in Kortere Tijd
In deze cursus wordt je begeleid naar meer leden. Dit doe je niet alleen, maar samen met je werkgroep, de online coach kijkt voortdurend met jullie mee en ondersteunt jullie in het gehele traject. Daarnaast staan jullie op het e-learning platform in contact met andere sportverenigingen waarmee je kennis kunt delen.

Wat ga je doen?
Om jouw vereniging te helpen met nieuwe leden biedt Sport Fryslân Meer Leden in Kortere Tijd aan. Kort op een rijtje wat je gaat doen.
• Je brengt in kaart welke doelgroep het meest geschikt is voor je vereniging
• Je krijgt inzicht in het imago en identiteit van je vereniging en sport
• Je leert op een aansprekende manier communiceren met potentiële leden
• Je gaat een succesvolle ledenwervingsactiviteit organiseren
• Je overtuigd potentiële leden om lid te worden en weet leden te behouden

Kosten:
€ 295,00 incl. btw. Veel Friese gemeenten vergoeden een deel van de cursuskosten. Daarnaast betaalt Sportwerkgever Fryslân (SWG) de helft van de (overgebleven) kosten voor verenigingen die bij hen zijn aangesloten (max. vergoeding € 250,00 per jaar).

Duur cursus
De tijdsinvestering van de cursus bedraagt 15 uren.

Liever een cursus op locatie? Dat kan! 
Gaat je voorkeur uit naar het volgen van de cursus op locatie, waarbij je in vier workshops bij elkaar komt, samen met andere verenigingen en de cursusleider? Neem dan contact op Diana van Houten, Senior Adviseur sportverenigingen via diana@sportfryslan.nl