Cursus Meer Sponsors in Kortere Tijd (e-learning)

De ene sportvereniging heeft een sportveld vol sponsorborden aan de zijlijn, terwijl een andere club met moeite het clubblad kan vullen met advertenties. Maar er zijn veel meer nieuwe manieren om sponsors aan jouw club te binden. Waar ligt het geheim om sponsors te scoren? Sport Fryslân helpt je om te investeren in nieuwe sponsors. Met de methode Meer Sponsors in Kortere Tijd leg jij de gezonde financiële basis voor de toekomst van jouw club. De cursus is nu ook volledig digitaal te volgen.

Meer Sponsors in Kortere Tijd
In deze cursus wordt je begeleid naar meer sponsors. Dit doe je niet alleen, maar samen met je werkgroep, de online coach kijkt voortdurend met jullie mee en ondersteunt jullie in het gehele traject. Daarnaast staan jullie op het e-learning platform in contact met andere sportverenigingen waarmee je kennis kunt delen.

Wat ga je doen?
Om jouw vereniging te helpen met nieuwe sponsors biedt Sport Fryslân de cursus Meer Sponsors in Kortere Tijd aan.
Kort op een rijtje wat je gaat doen.
• Je brengt in kaart welke sponsors bij jullie vereniging passen.
• Je leert hoe je het gesprek met een sponsor aangaat.
• Je ontdekt hoe je aansluit bij de wensen van de sponsor.
• Je krijgt tips en trucs om een win-win situatie te creëren.
• Je ontwikkelt een actief sponsorbeleid om sponsors te behouden.

Kosten:
€ 295,00 incl. btw. Veel Friese gemeenten vergoeden een deel van de cursuskosten. Daarnaast betaalt Sportwerkgever Fryslân (SWG) de helft van de (overgebleven) kosten voor verenigingen die bij hen zijn aangesloten (max. vergoeding € 250,00 per jaar).

Duur cursus
De tijdsinvestering van de cursus bedraagt 12 uren.

Liever een cursus op locatie? Dat kan! 
Gaat je voorkeur uit naar het volgen van de cursus op locatie, waarbij je vier workshops bij elkaar komt, samen met andere verenigingen en de cursusleider? Neem dan contact op Diana van Houten, Senior Adviseur sportverenigingen via diana@sportfryslan.nl

Datum:

13/11/2018 - 22/06/2021

Kosten:
€ 295,-
Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via