Cursus Meer Sponsors in Kortere Tijd

De ene sportvereniging heeft een sportveld vol sponsorborden aan de zijlijn, terwijl een andere club met moeite het clubblad kan vullen met advertenties. Maar er zijn veel meer nieuwe manieren om sponsors aan jouw club te binden. Waar ligt het geheim om sponsors te scoren? Sport Fryslân helpt je om te investeren in nieuwe sponsors. Met de methode Meer Sponsors in Kortere Tijd leg jij de gezonde financiële basis voor de toekomst van jouw club.

Wat houdt de cursus MSKT in?
In vier workshops ga je actief nieuwe sponsors werven. Je krijgt hulp van een trainer van Sport Fryslân, die jou ondersteunt hoe je in kaart brengt welke sponsors geschikt zijn voor jullie vereniging. Daarbij ga je op zoek naar een win-win situatie voor beide partijen. Zo breng je ook jouw nieuwe sponsors in scorende positie.

Wat ga je doen?
Om jouw vereniging te helpen bij het vinden van nieuwe sponsors organiseert Sport Fryslân de cursus MSKT. Kort op een rijtje wat je gaat doen.
• Je volgt vier workshops met 2 tot 4 leden van jouw vereniging.
• Je brengt in kaart welke sponsors bij jullie vereniging passen.
• Je leert hoe je het gesprek met een sponsor aangaat.
• Je ontdekt hoe je aansluit bij de wensen van de sponsor.
• Je krijgt tips en trucs om een win-win situatie te creëren.
• Je ontwikkelt een actief sponsorbeleid, doormiddel van samenwerkingsovereenkomsten.

Kosten:
€ 600,- per vereniging (4 cursusavonden en cursusmateriaal). Veel Friese gemeenten vergoeden de helft van de cursuskosten. Daarnaast betaalt Sportwerkgever Fryslân (SWG) de helft van de (overgebleven) kosten voor verenigingen die bij hen zijn aangesloten (max. vergoeding 250 euro per jaar). Niet SWG-verenigingen betalen in dat geval € 300,-, SWG-verenigingen € 150,-.

Datum:

13/11/2018

Tijdsduur:
2 uur
Tijdsstip:
19.30 uur tot 21.30 uur
Plaats:
Heerenveen. Aantal beschikbare plaatsen: minimaal 8 verenigingen (er kunnen minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers per vereniging meedoen)
Locatie:
Heerenveen. Aantal beschikbare plaatsen: minimaal 8 verenigingen (er kunnen minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers per vereniging meedoen)
Kosten:
€ 600,-
Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via