Cursus Meer Sponsors in Kortere Tijd

Een goede sponsor is goud waard. Maar hoe verbind je bedrijven en ondernemers aan jouw club? Sport Fryslân helpt je met sponsoren scoren!

Meer Sponsors in Kortere Tijd
De ene sportvereniging heeft een sportveld vol sponsorborden aan de zijlijn, terwijl een andere club met moeite het clubblad kan vullen met advertenties. Maar er zijn veel meer nieuwe manieren om sponsoren aan jouw club te binden. Waar ligt het geheim om sponsoren te scoren? Sport Fryslân helpt je om te investeren in nieuwe sponsors. Met de methode Meer Sponsors in Kortere Tijd leg jij de gezonde financiële basis voor de toekomst van jouw club.

Wat houdt de cursus MSKT in?
In vier workshops ga je actief nieuwe sponsoren werven. Je krijgt hulp van een trainer van Sport Fryslân, die jou ondersteunt hoe je in kaart brengt welke sponsors geschikt zijn voor jullie vereniging. Daarbij ga je op zoek naar een win-win situatie voor beide partijen. Zo breng je ook jouw nieuwe sponsors in scorende positie.

Wat ga je doen?
Om jouw vereniging te helpen bij het vinden van nieuwe sponsoren organiseert Sport Fryslân de cursus MSKT. Kort op een rijtje wat je gaat doen.
• Je volgt vier workshops met 2 tot 4 leden van jouw vereniging.
• Je brengt in kaart welke sponsors bij jullie vereniging passen.
• Je leert hoe je het gesprek met een sponsor aangaat.
• Je ontdekt hoe je aansluit bij de wensen van de sponsor.
• Je krijgt tips en trucs om een win-win situatie te creëren.
• Je ontwikkelt een actief sponsorbeleid, door middel van samenwerkingsovereenkomsten.

Informatiebijeenkomst  (voorafgaand aan de cursus)
We informeren je over de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Plaats:
De locatie is nog niet bekend. Deze wordt bepaald aan de hand van de deelnemende verenigingen. Aantal beschikbare plaatsen: Minimaal 8 verenigingen (er kunnen minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers per vereniging meedoen)

Kosten:
€ 600,- per vereniging (4 cursusavonden en cursusmateriaal). Veel Friese gemeenten vergoeden de helft van de cursuskosten. Daarnaast betaalt Sportwerkgever Fryslan (SWG) de helft van de (overgebleven) kosten voor verenigingen die bij hen zijn aangesloten (max. vergoeding 250 euro per jaar). Niet SWG-verenigingen betalen in dat geval € 300,-, SWG-verenigingen € 150,-.

Cursusdata en locaties:
Cursus 1: Startdatum: woensdag 30 mei 2018 (vervolg data: woensdag 27 juni en de 3e en 4e bijeenkomst worden met de groep afgestemd) | Cursus 2: Startdatum: dinsdag 13 november 2018 (vervolg data: dinsdag 11 dec en de 3e en 4e bijeenkomst worden met de groep afgestemd)

Beschikbaarheid:
30 mei 2018

Tijdsduur:
19.30 uur tot 21.30 uur

Organisator:

Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via