Cursus Praktijkbegeleider- 6 maart 2018

Praktijkbegeleiders zorgen dat trainer-coaches en instructeurs relevante en leerzame praktijkervaringen kunnen opdoen. Zeker het sportkader dat een opleiding of (bij)scholing volgt heeft baat bij een passende en veilige leeromgeving voor het uitvoeren van de praktijkopdrachten. De praktijkbegeleider creëert deze leeromgeving en geeft sportkader gerichte feedback en praktische tips.

De rol van praktijkbegeleider is weggelegd voor degene die het leuk vindt om passie en ervaringen met beginnende en zich ontwikkelende trainer-coaches en instructeurs te delen. De praktijkbegeleider onderhoudt contact met de opleiders van de opleidingen of (bij)scholingen. In de sportverenigingen draagt de praktijkbegeleider bij aan de ontwikkeling en het behoud van het sportkader.

Trainer-coaches en instructeurs die beschikken over een diploma op KSS niveau 3 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur ook PVB 4.1 succesvol hebben afgelegd worden toegelaten tot de opleiding ‘praktijkbegeleider’. Praktijkbegeleider is tevens als moduele te volgen bij  de Trainer-coach 4 opleiding.

Meer info
Voorafgaand aan de bijscholing ontvang je een reader.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Academie voor Sportkader via opleidingen@nocnsf.nl.

Plaats:
Sportstad Heerenveen

Kosten:
€90,00

Cursusdata en locaties:
6 maart 2018 en 27 maart 2018

Tijdsduur:
19:00 - 22:00 uur

Organisator:

Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via