Oranje Fonds Collecte 2018

Doe 22 t/m 26 mei mee met de Oranje Fonds Collecte. 50% van de opbrengst gaat naar direct jouw vereniging. Ga naar www.oranjefonds.nl/collecte & claim snel je collectegebied!

Dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland

– 50% van de eigen collecte-opbrengst is vrij te besteden aan een eigen maatschappelijke doelstelling

– alle kosten zijn voor het Oranje Fonds en haar partner RegioBank

– mogelijkheid tot online collecteren en contactloos betalen aan de deur

– u steunt lokale sociale initiatieven, 100% dichtbij

Over de Oranje Fonds Collecte
De Oranje Fonds Collecte van 22 tot en met 26 mei 2018 is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Deelnemende organisaties mogen 50% van de opbrengst van hun eigen collecte houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale initiatieven in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds en haar partner voor de collecte, RegioBank. Zo wordt elke opgehaalde euro 100% besteed aan lokale sociale initiatieven, 100% dichtbij. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk deze organisaties zijn. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.