Doe mee met Grensverleggers!

Sport Fryslân biedt, in samenwerking met twee landelijke partners, jongeren in Friesland tussen de  17-25 jaar de kans mee te doen aan het Grensverleggers programma. Grensverleggers is een uitdagend programma voor jongeren die buiten hun comfortzone durven te stappen, zich willen ontwikkelen tot 21e eeuwse leiders én het verschil willen maken in hun omgeving.

Je krijgt als deelnemer training op het gebied van persoonlijk en collectief leiderschap, dialoog, being the change & samenwerking. Dit breng je vervolgens in de praktijk in je eigen omgeving door nieuwe en verbindende initiatieven te bedenken en uit te voeren.

Word jij Grensverlegger? 

Durf jij buiten je comfortzone te stappen, wil je je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen én wil je concreet aan de slag in jouw omgeving, doe dan mee. Je krijgt (2 weekenden) training op het gebied van persoonlijk en collectief leiderschap, dialoog, being the change & samenwerking en bedenkt en realiseert intussen in 10 weken nieuwe en verbindende initiatieven, in jouw omgeving. We sluiten af met een event waar alle resultaten gedeeld worden aan organisaties die op zoek zijn naar talent! Klinkt dat als iets voor jou?

Grensverleggers start in oktober, aanmelden kan vanaf nu!

Lees verder over Grensverleggers en bekijk de video >

Gelijk aanmelden >

Dit bericht delen via Bericht delen via