Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mar-athon Rond Sneek en Meer 2018

juni 22 - juni 24

EEN HELE BELEVING
In het bijzondere jaar 2018 organiseert Stichting SAS (Sport Als Stimulans) weer een enerverend loopevenement. De Mar-athon rond Sneek en meer 2018 biedt een uitdagend programma op de langste zaterdag van het jaar op 23 juni 2018. Wandelaars, hardlopers en publiek komen wederom samen rond Sneek en meer. We maken er in juni 2018 met elkaar weer met recht een hele belevenis van.

MEEMAKEN EN DOORGAAN
Met de verschillende afstanden van 7.5, 10, 21 en 42 km beleef je opnieuw de geweldige sfeer in Sneek. Meemaken, doorgaan, beleven en vooral genieten over de paden en dijkjes langs het Sneekermeer.

MAR-ATHON WANDELEN
De Mar-athon wandelen met de keuze uit 10, 21 en 42 km voert je langs pittoreske Friese dorpjes en laat je opgaan in het waterrijke landschap. Kom op je gemak bij, op éen van de gezellige pleisterplaatsen langs de route met koffie, thee, fruit, ijs en soep. Een geweldige dag die je wilt beleven.

Loop je liever een 10 km of halve Mar-athon (21 km), pak dan de gratis bus naar een van de 2 startplaatsen op het parcours en wandel samen met de hele 42 km Mar-athon wandelaars terug naar Sneek.

FINISHERS FESTIVAL
De Mar-athon is een combinatie van wandelen, hardlopen en … muziek. Dit alles komt samen op zaterdag 23 juni 2018 met het midzomernachtfeest bij de finish op het Martiniplein in Sneek.

TOT IN 2018!

Gegevens

Begin:
juni 22
Einde:
juni 24
Evenement Categorie:
Website:
https://www.mar-athon.com/

Locatie

Sportlab

Organisatoren

Stichting SAS Sport Als Stimulans