Fiets je ook mee?

Fiets mee met de Tour de Fean voor het Jeugdfonds Sport Friesland en Stichting Leergeld!

Langs de mooiste plekjes in de gemeente Heerenveen fietsen en tegelijkertijd doneren voor kinderen die door hun financiële thuissituatie niet kunnen sporten? Doe mee aan de Tour de Fean op zondag 8 september 2019! Het inschrijfgeld gaat in zijn geheel als donatie naar de Stichting Leergeld Heerenveen e.o. en het Jeugdfonds Sport & Cultuur! De fietstocht doe je geheel in eigen tempo, dus het hele gezin kan mee! Je kunt kiezen uit 28, 45, 59 of 103 kilometer.

De start voor alle afstanden is tussen 9.00 -11.00 uur vanaf IJsstadion Thialf, op het parkeerterrein aan de Heremaweg in Heerenveen. Wanneer u met de auto komt, is bij Thialf ruim voldoende parkeerruimte.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan op zondag 8 september vanaf 8.45 uur bij de balie van Thialf.

DONATIE / INSCHRIJFGELD VOOR ALLE AFSTANDEN
Kinderen t/m 16 jaar € 5,-
Deelnemer 16 jaar en ouder € 10,-
Gezin (ongeacht het aantal kinderen) € 17,50
Bedrijven (ongeacht het aantal personeelsleden) € 150,-

SPONSOREN KAN OOK
Fietst u (liever) niet, maar wilt u wel het goede doel steunen? Dat kan natuurlijk! Doneer  uw bijdrage o.v.v. ‘Tour de fean / sponsorbijdrage 2019’ op rekeningnummer NL58 RABO 0326 4144 87 t.n.v. Lions Club Heerenveen.

DOE MEE, DONEER OF SPONSOR
Laten we samen een mooi bedrag bij elkaar fietsen en doneren aan Stichting Leergeld Heerenveen e.o. en het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deze 2e editie van Tour de fean wordt ook dit jaar georganiseerd door de Lionsclub Heerenveen & Toerclub Heerenveen.

Jeugdfonds Sport Friesland

Stichting Leergeld