Lekker in de frisse lucht! Genieten!

Wil jij ook leren zeilen? Heb je een verstandelijke handicap? En ben je 16 jaar of ouder en heb jij nog niet eerder meegedaan? In een cursus van vijf avonden leer je de basis van het zeilen. 

In mei en juni vinden op drie verschillende locaties in Friesland zeilcursussen plaats voor mensen met een verstandelijke handicap. Deelnemers leren in vijf avonden zeilen op de wateren in Burgum, Grou of  Sneek. Bij aanmelding kun je jouw locatie naar keuze invullen. De cursus G-zeilen vindt plaats op donderdagavond 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni. De tijd is van 18.45 – 21.00 uur. De kosten bedragen € 25,- voor vijf lessen.

De zeillessen vinden plaats onder leiding van vrijwilligers die de zeillessen begeleiden.

Ja ik zeil mee!

Meld je aan via onderstaande knop en beleef een geweldige ervaring!

Aanmelden als vrijwilliger

We kunnen altijd extra handen en een lach gebruiken! Meld je via onderstaande knop aan als vrijwilliger.

De cursus wordt mogelijk gemaakt door Sport Fryslân en het Foppe Fonds.
Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen!