Lekker in de frisse lucht! Genieten!

Wil jij ook (leren) zeilen? Heb je een verstandelijke handicap? En ben je 16 jaar en ouder? In een cursus van vijf avonden leer je de basis van het zeilen.
Wij bieden de cursus aan in Grou, Sneek, Heeg en Burgum. De cursus vindt plaats donderdag 9 mei, 16 mei, 23 mei, 6 juni en 13 juni (20 juni is de reservedatum). De tijd is van 19.00 – 21.00 uur. Op donderdag 27 juni is er een oefenwedstrijd in Sneek gepland. Ook is het mogelijk om mee te doen aan de Sneekweek van 4 t/m 6 augustus 2019.

PS. Wij zoeken begeleiders. Lijkt het je leuk om de zeillessen te begeleiden? Meld je dan hier aan!

Meld je aan voor de cursus G-zeilen

Aanmelden doe je door het invullen van onderstaand formulier en kan t/m vrijdag 3 mei. De kosten zijn € 15,-. Dit is voor 5 lessen en een oefenwedstrijd. De cursus is alleen voor mensen die nog niet eerder deelgenomen hebben aan een zeilcursus.

Aanmelden G-zeilen  • Graag je 1e voorkeur aangeven:
  • Graag je 2e voorkeur aangeven:
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om je aanmelding op te slaan en met je te communiceren over de cursus: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Geef je toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en te verspreiden aan de cursusleiders?

Foppe fonds