Informatiebijeenkomst Meer Sponsors in Kortere Tijd

Een tekort aan sponsors bij sportverenigingen is verleden tijd! Sport Fryslân heeft namelijk dé nieuwe succesmethode in huis om hiermee de strijd aan te gaan: Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT). 

Na de succesvolle cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd biedt Sport Fryslân de cursus Meer Sponsors in Kortere Tijd voor verenigingen aan!
De ene sportvereniging lukt het om veel sponsors aan de club te binden terwijl een andere vereniging hier beduidend meer moeite mee heeft. Hoe kan dit en welke stappen kan een vereniging dan wel zetten op weg naar meer sponsors? In deze cursus krijgt u de juiste antwoorden en methoden aangereikt om sponsors te werven.

Na afloop van de cursus weet u: 
– Welke potentiële sponsors geschikt zijn voor uw vereniging.
– Hoe u het eerste gesprek met een sponsor aangaat.
– Hoe u aansluit bij de wensen van de potentiële sponsors.
– Hoe u een win-win situatie creëert.
– Hoe u het vervolggesprek voorbereidt en uitvoert.
– Hoe u sponsors behoudt.

Workshops
In vier workshops gaat u concreet aan de slag met het werven van sponsors. Dit start met een korte analyse van potentiële sponsors. Dan wordt u voorbereid op het voeren van gesprekken met deze potentiële sponsors. De win-win voor de vereniging en de sponsor worden bepaald en het belang van de sponsor wordt vertaalt naar concrete sponsoring. Tot slot is er aandacht voor beheer en behoud. Dit wordt gezamenlijk in de werkgroep gedaan. De trainer kijkt gedurende de workshops voortdurend mee en ondersteunt in het gehele traject.

Op twee momenten in het jaar gaat de cursus van start. Voorafgaand aan de cursussen worden informatiebijeenkomsten georganiseerd.

Informatiebijeenkomst  (voorafgaand aan de cursus)
Op woensdag 27 september 2017 van 19.30 tot 20.30 uur staat de volgende informatiebijeenkomst gepland.

Aantal deelnemers:
Onbeperkt

Plaats:
Heerenveen

Kosten:
Gratis

Cursusdata en locaties:
woensdag 27 september 2017

Aantal beschikbare plaatsen:
Onbeperkt

Tijdsduur:
19.30 tot 20.30 uur

Beschikbaarheid:
woensdag 27 september 2017

Docent:
Edward Stulp

Organisator:

Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via