Kampioenschap Tikkertje 2019

Svenna Rooker uit groep 7 van Basisschool De Treffer deelde met ons haar blog met een fantastisch verhaal over het Kampioenschap Tikkertje! In samenspraak met Svenna mochten wij haar blog hier delen en het is de moeite waard om dit te lezen (vinden wij ?)! Lees hieronder haar bericht:

Vanmiddag om 13:45 moesten wij ons melden in de oude gym zaal van de OBS de Flambou (mijn oude basisschool voor de fusie met de twee scholen uit het dorp!)

Er waren deze middag 48 kinderen aanwezig en al deze kinderen werden in poules van 4 verdeeld. Ik zat net als vorig jaar weer en poule A en weer met nummer 1. Super Toevallig!!! Maar dat betekende ook dat ik als eerste samen met mijn loper de tikvloer op moest! Ik was de TIKKER en met nog 17 seconden over op de klok waren mijn allereerste punten verzameld! De wedstrijden erna was ik vooral de loper, het tik niveau was dit jaar behoorlijk hoog. Allemaal super snelle jongens en meiden natuurlijk. Later in het uur was ik weer iets vaker de tikker, zo kon ik dan weer nieuwe punten verzamelen.

Voor mijn gevoel had ik dit jaar niet genoeg punten voor de Knock-Out tik rondes, vorig jaar mocht ik wel deze rondes draaien en eindigde ik volgens mij ergens in de top 10!  Super leuke middag gehad! en eigenlijk wel heel erg jammer dat ik volgend jaar nog maar 1x mee kan doen aan het kampioenschap!

Dus bij deze Meester Luca voor volgend jaar ben ik er zeker weer bij!!! Ontzettend bedankt voor de leuke middag!

Onwijs blij met alle leuke activiteiten die Sport in Opsterland organiseert!