Kick off rolstoeltennis HTV Ten Woude met Foppe de Haan en Jelle Zoetendal

Tennisvereniging HTV Ten Woude in Heerenveen start met rolstoeltennis. Plezier kent geen drempel: iedereen met een lichamelijke beperking is welkom. Aanstaande zaterdag 15 september vindt de kick off van het rolstoeltennis plaats bij HTV Ten Woude aan de Binnenweg 3-A in Heerenveen. De kick off wordt verricht door wethouder Jelle Zoetendal en Foppe de Haan. HTV Ten Woude is voor het rolstoeltennis benaderd door de Esther Vergeer Foundation en Sport Fryslân.

Nieuwsgierig naar rolstoeltennis?

Maak nu kennis met rolstoeltennis bij HTV Ten Woude in Heerenveen en meld je aan. Het park van HTV Ten Woude is geschikt gemaakt voor rolstoelgebruikers met gemakkelijk toegankelijke banen, invalidentoilet, drempelloze toegang tot clubhuis en kleedkamers. Rolstoeltennis is geschikt voor mensen die als gevolg van een beperking of blessure niet in staat zijn om staand te tennissen. Rolstoeltennis zorgt voor een gezonde manier van bewegen, geeft ontspanning, plezier en gezelligheid. Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje ‘Rollers’ ook met je familie of vrienden kunt tennissen.
Laat je fysieke beperking geen drempel zijn om lekker met familie of vrienden te gaan tennissen.

De trainingen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De trainingen worden verzorgd door Paul Plantinga, een gekwalificeerde tennisleraar die een applicatiecursus rolstoeltennis gevolgd heeft. Voor meer informatie over de trainingen kunt u contact opnemen met Paul: info@tennisschoolfriesland.nl tel. 06-34988519.

Indruk van rolstoeltennis krijgen? Bekijk het hier:  Promotiefilmpje rolstoeltennis Ten Woude

Samenwerking met de Esther Vergeer Stichting

De Esther Vergeer Foundation ondersteunt HTV Ten Woude met het starten van rolstoeltennis voor kinderen met een lichamelijke beperking. Zij ondersteunt de vereniging door te adviseren, begeleiden en rolstoeltennis goed te borgen op de vereniging.

Sport Fryslân ondersteunt HTV Ten Woude met dit initiatief, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heerenveen, Fonds Gehandicaptensport en de provincie Fryslân. Via de Esther Vergeer stichting zorgt HTV Ten Woude voor speciale, aangepaste sportrolstoelen. Deze staan klaar bij Ten Woude, zodat je die kunt gebruiken wanneer jij wilt gaan tennissen.

Dit bericht delen via Bericht delen via