Nationale Sportweek: doe je ook mee?

Van 20 tot en met 29 september zetten dit jaar honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties weer hun deuren open! Daarnaast zijn er in 2019 drie host cities Nieuwegein, Den Haag & Assen! In deze drie plaatsen worden er extra veel activiteiten georganiseerd. Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we namelijk zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen.

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Daarom organiseren we de NOC*NSF  Nationale Sportweek al 16 jaar!

Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?

Meer info over de Nationale Sportweek is te vinden op www.nationalesportweek.nl.

Dit bericht delen via Bericht delen via