Over Jasper Blankert

Over Jasper Blankert

Mijn naam is Jasper Blankert en ik ben buurtsportcoach in het bewegingsonderwijs. Ik geef inspiratiegymlessen en coaching aan de groepsleerkrachten. Daarnaast organiseren we met het team buurtsportcoaches gedurende het schooljaar allerlei binnen -en buitenschoolse sportevenementen. Je kan mij dit schooljaar tegenkomen op verschillende basisscholen in de gemeente. Ik ben actief in de dorpen Frieschepalen, Ureterp, Bakkeveen, Wijnjewoude, Nij Beets en Gorredijk. Heeft u een vraag over sportactiviteiten binnen het onderwijs schuw dan niet om met mij contact op te nemen!

Over Jeltse Mud

Over Jeltse Mud

Ik ben voornamelijk actief binnen het onderwijs waar ik inspirerende gymlessen geef in de dorpen Beetsterzwaag, Wijnjewoude, Frieschepalen, Langezwaag en Luxwoude. Ook organiseer ik samen met mijn collega’s sport evenementen in de gemeente Opsterland en help ik kinderen die een beweegachterstand hebben ten opzichte van hun leeftijdsgenootjes op een speelse wijze hun achterstanden weg te werken

Over Luca Spin

Over Luca Spin

Ik kies de weg die leidt tot innovatie. In de zoektocht naar creatieve ideeën maak ik gebruik van eigen- en bestaande kennis en inzichten. Met een vleugje humor binnen mijn gymlessen kunnen kinderen zich ontwikkelen op verschillende niveaus en deelnemen aan het huidige en toekomstige sportklimaat. Tevens organiseer ik uiteenlopende activiteiten voor de kinderen uit de gemeente. Ik ben actief op scholen in Tijnje, Terwispel, Gorredijk, Ureterp, Nij Beets, Gorredijk, Hemrik en Lippenhuizen.

Over Rinse Procee

Over Rinse Procee

Heb je een handicap en wil je sporten, ik help je graag bij het vinden van de sport die je leuk vindt!
Wil je wandelen met sportieve oefeningen tussendoor, en de gezelligheid en socialiteit ervaren in een groep? Ik verzorg wandelgroepen voor mensen die financiële drempels ervaren om te gaan bewegen/sporten of andere redenen waardoor je niet bij een sportaanbieder/vereniging aan kunt sluiten.
Per week geef ik 1x een beweegactiviteit bij een groep ouderen bij Talant en 1x een beweegactiviteit bij Zuidoost Zorg. Ook geef ik nijntje beweeglessen aan de groepen 1 en 2 op de basisscholen in de gemeente Opsterland. Verder ben ik beschikbaar voor het opzetten van nieuwe lessen/activiteiten, waarna we samen gaan kijken wie het kan overnemen om het te continueren.

Over Melis van der Meer

Over Melis van der Meer

Voor alle vragen over sport, bewegen en spelen kun je bij mij terecht. Misschien dat ik niet direct alle vragen kan beantwoorden, maar dan schakel ik anderen in. Ook sportverenigingen die bijvoorbeeld ondersteuning nodig hebben bij het vinden van (de juiste) vrijwilligers, nadenken over een fusie of die (meer) een maatschappelijke rol willen vervullen kunnen contact met mij opnemen. Tevens kan ik de verbinder zijn naar de gemeente Opsterland

Neem contact met ons op!