Sporten en bewegen is onze passie. Wij weten als geen ander dat het ons plezier, geluk en een goede gezondheid brengt. Vanuit ons hart helpen wij jou als inwoners van de gemeente Opsterland om te kunnen sporten en bewegen. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Wij zorgen er voor dat jij kennis kunt maken met de sportmogelijkheden die er in onze gemeente zijn.

Speciaal voor de ouderen in onze gemeente zijn er beweeggroepen en leuke activiteiten. Zo gezegd, wij zijn er voor iedereen! Juist helpen wij mensen die het lastig vinden om te gaan sporten en bewegen. Daarom organiseren wij in de gemeente verschillende sport-beweegactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn fittesten, fietslessen en –tochten.

Wij helpen je verder en hopen dat sporten en bewegen ook jou passie wordt! Doe je mee?

PS. Je kunt voor het aanbod in onze gemeente ook kijken op unieksporten.nl.

Iedereen kan sporten

Sporten en bewegen is onze passie. Wij weten als geen ander dat het ons plezier, geluk en een goede gezondheid brengt. Vanuit ons hart helpen wij jou als inwoners van de gemeente Opsterland om te kunnen sporten en bewegen. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Waar kan Sport Fryslân jou bij helpen?

Juist als je ouder bent, is het goed voor je gezondheid om te blijven sporten en bewegen. Wij organiseren daarom verschillende sport-beweegactiviteiten voor ouderen. Hierbij kun je denken aan fietslessen of fittesten.

Contact?

Wil je sporten en bewegen? Heb je een vraag? Wij helpen je! Neem contact op met:

Rinse Procee, Buurtsportcoach sociaal domein
06 83 54 10 50 06 83 54 10 50 / rinse@sportfryslan.nl

Geerte Kwant, Buurtsportcoach sociaal domein
06 57 04 01 51 06 57 04 01 51 / geerte@sportfryslan.nl