Paralympische Talentdag

Vervoer naar de Paralympische Talentdag

Op zondag 15 oktober 2017 vindt in het Friendship Sports Centre in Amsterdam de negende editie van NOC*NSF Paralympische Talentdag plaats. Tijdens deze dag krijgen sporters tussen de 12 en 35 jaar met een handicap de kans om in het programma van de nationale selectie te worden opgenomen. Sport Fryslân maakt de Paralympische Talentdag voor iedere Friese sporter haalbaar en regelt hiervoor vervoer!

Vervoer
Sport Fryslân vindt dat vervoer geen belemmering mag zijn om aan de Paralympische Talentdag deel te nemen. Daarom bieden we Friese sporters met een handicap vervoer vanuit Friesland naar Amsterdam aan.

Wil jij graag deelnemen aan de Paralympische Talentdag maar heb je nog geen vervoer? Wij regelen het graag voor je!
Vul het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Aanmelden talenten verplicht via NOC*NSF
Let op! We regelen alleen het vervoer voor degene die een bevestiging van deelname hebben ontvangen van NOC*NSF. NOC*NSF selecteert namelijk aan de hand van de aanmeldgegevens op potentie op basis van o.a. leeftijd, fysieke gegevens, trainingsachtergrond en ambitie. Aanmelden voor de talenten dag kan via: http://www.paralympisch.nl/talentdag/meldjeaan.

Voorwaarden

  • Het vervoer is alleen bedoeld voor de deelnemers aan de Paralympische Talentdag.
  • Wil je toch iemand meenemen? Vraag naar de mogelijkheden via info@sportfryslan.nl of 0513 630 660.

Aanmelden vervoer Paralympische Talentdag

Tijdens de Paralympische Talentdag krijgen sporters tussen de 12 en 35 jaar met een handicap de kans om in het programma van de nationale selectie te worden opgenomen. Iedere sporter uit Friesland moet de kans krijgen om deel te nemen aan de Paralympische Talentdag. Om die reden zorgt Sport Fryslân voor vervoer vanuit Friesland naar het Friendship Sports Centre in Amsterdam.

  • Vul hier de naam van je vereniging in.
  • Vul hier uw naam in van degene waarmee we contact op kunnen nemen.
  • Vul hier de naam van de deelnemer in.
  • Vul hier in met welke sport je aan de Paralympische Talentdag meedoet.
  • Vul hier je telefoonnummer in.  • Heb je nog opmerkingen?

Direct contact