Vergoeding

Vergoeding

Het Volwassenfonds Sport & Cultuur vergoedt de contributie van sportverenigingen die zijn aangesloten bij de landelijke sportbonden van de sportkoepel NOC*NSF en bepaalt op basis van de aanvraag hoeveel geld je krijgt. Als richtlijn geldt dat de jaarcontributie van de sportvereniging of club volledig wordt vergoed. En afhankelijk van de gemeente, worden mogelijk ook de benodigde materialen verzorgd.

Voor wie is het?

Voor wie is het?

Het Volwassenfonds Sport & Cultuur is er voor mensen van 18 jaar en ouder die leven rond het bestaansminimum. Aanspraak maken op het Volwassenfonds kan alleen als de gemeente waar je woont, is aangesloten. Op dit moment is in Friesand alleen de gemeente Waadhoeke aangesloten.

Ook mogelijkheden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar via het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Aanvraag indienen

Aanvraag indienen

Een intermediair is de enige persoon die een aanvraag in kan dienen bij het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Voorbeelden van mensen die intermediair zijn: buurtsportcoach, huisarts, schuldhulpverlener en maatschappelijk werker. Vraag hem/haar om een aanvraag voor je in te dienen. Kun jij geen intermediair vinden? Neem dan contact op met coördinator Rainer de Groot, via friesland@volwassenenfonds.nl / 06 30347249.

Intermediairs
Log in op de website van het Volwassenfonds Sport & Cultuur en dien een aanvraag in.

Intermediair worden

Intermediair worden

Kom jij in je werk regelmatig mensen tegen uit gezinnen waar thuis te weinig geld is om te sporten? Word dan intermediair van het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Als intermediair kun jij online een aanvraag indienen voor een bijdrage in de contributie en de aanschaf van sportartikelen. Jij geeft mensen daarmee letterlijk de kans om mee te kunnen doen! Meld je aan via de website van Volwassenfonds Sport & Cultuur.

Geef net als Anita, Rudy en Menco mensen een kans om te sporten.

Contact

Stel al jouw vragen over het Volwassenfonds Sport & Cultuur.