Sport- en speluitleen Súdwest-Fryslân

Maak gebruik van de Sport- en Speluitleen voor jouw sportactiviteit!

Ben je van plan om als school of vereniging binnen de gemeente een sportieve activiteit, dag of evenement te organiseren? En kunnen we je helpen met het regelen van materialen? Maak gebruik van de Sport- en Speluitleen van Beweegteam Súdwest-Fryslân! Maak je keuze door onderstaand formulier in te vullen.

Aanvraag indienen
Via onderstaand formulier kun je aangeven welke materialen je wilt lenen/huren. Dien jouw aanvraag minimaal tien dagen vooraf aan de gebruiksdatum in. Is het korter dan tien dagen? Mail dan naar berber@sportfryslan.nl of bel 06 1032 3258.

Kosten
De meeste materialen kun je gratis lenen. Bij sommige materialen wordt een huurprijs of borgsom gevraagd. In het aanvraagformulier staat dit aangegeven. Bij aanvraag kun je de eventuele huurprijs en borg betalen via iDeal. De iDealbetalingen worden aan het eind van elke maand verwerkt.

De Sport en Speluitleen is geopend op:
Maandag – einde van de middag
Donderdag – einde van de middag
> Voorafgaand aan de uitleen ontvangt u een bevestiging per mail. Daarin staan ook de exacte tijden voor ophalen en terugbrengen.
(De uitleen is gesloten in de zomervakantie en in de kerstvakantie.)

Locatie:
Sneker Sporthal, Van Giffenstraat 3, 8601 EX Sneek

Materiaallijst
Benieuwd wat je allemaal kunt lenen? Bekijk de materiaallijst met foto’s of scroll naar onder naar het aanvraagformulier.

Aanvraag materiaaluitleen