Sport Fryslân bundelt krachten in TeamFRL; wille yn bewegen en allegear meidwaan kinne is it doel!

TeamFRL is een feit! Op 1 februari 2023 is TeamFRL, waarvan Sport Fryslân initiatiefnemer is, officieel gelanceerd. Met TeamFRL brengen we inwoners van Frsylân in beweging en bevorderen we een gezonde leefstijl. TeamFRL is een slimme organisatie van kennis en middelen op provinciale schaal, om op lokaal niveau, in gemeenten, meer te bereiken.

Op scholen, in steden, wijken en dorpen, bij verenigingen, voor jongeren, ouderen, voor mensen die niet meer durven, of niet weten hoe; TeamFRL staat voor ze klaar. Onze uitdaging is om alle inwoners van Fryslân met plezier te laten bewegen. Met bewegen als basis voor een gezond, vitaal en gelukkig leven. Iedereen moet mee kunnen doen, niemand mag aan de kant blijven staan. Dat is waar we vanuit TeamFRL iedere dag voor gaan, waar wij iedere dag aan werken.

Sport Fryslân is grutske inisjatyfnimmer fan TeamFRL
Ons werk waarbij we mensen in beweging brengen, krijgt in de hele provincie een eigen gezicht. Met TeamFRL zijn we in staat een steeds groter bereik en grotere impact te creëren. Door overkoepelend samen te werken, met focus op lokale kracht en zichtbaarheid in de gemeente staan we dichtbij de inwoners. Het zijn de vertrouwde gezichten van TeamFRL die voor je klaarstaan en laten zien wat bewegen voor je kan betekenen. Heel Fryslân in beweging: daar gaan we voor!

Benieuwd naar meer over TeamFRL? Check www.team.frl.

 

Dit bericht delen via Bericht delen via