Jouw idee, onze missie!

  1. Home >
  2. Sportlab

Op het gebied van sporten en bewegen ontstaan dagelijks nieuwe ideeën. Ook bij jou borrelt het vast af en toe: zou dit iets interessants kunnen zijn voor mijn gemeente, mijn doelgroep? Daar geven we vanuit het Sportlab graag gehoor aan! Maak van jouw goede idee een echt product of dienst; zo brengen we steeds meer mensen in beweging!

Een nieuwe vorm
Goede ideeën ontstaan vaak als je er niet mee bezig bent. Dus gaan we goede ideeën bedenken? Nee… we kiezen een werkvorm waardoor je vergeet goede ideeën te bedenken – dan komen ze vanzelf. Om te komen tot nog meer (doelgerichte) ideeën, organiseren we deze editie van het Sportlab een brainstorm. Deze brainstom wordt verzorgd door Didier Kick. Het belooft een energieke brainstorm te worden waarin we na de sessie al meteen aan de slag kunnen met de ideeën. We nodigen bij elk thema een ambassadeur uit de doelgroep uit.

Om doelgericht ideeën op te halen stellen we vanuit het Sportlab  een aantal thema’s en doelgroepen centraal waar jullie je ideeën op los kunnen laten.
Bij je aanmelding kun je aangeven voor welk thema je kiest. Dit zijn:
– Sportverenigingen
– Senioren
– Aangepast sporten
– Jeugd
– Bewegingsonderwijs
– Sociaal domein

Vervolg brainstorm
Concrete ideeën waar we meteen mee aan de slag kunnen! Dat is de doelstelling van deze toffe brainstorm. We nodigen de collega’s met de beste ideeën uit om hun idee voor een jury te pitchen.  Vanaf mei 2021 gaat het team aan de slag om deze ideeën uit te werken tot een definitief product. Sportlab ondersteunt en begeleidt de teams. Droom jij ook al van je eigen product of dienst?

Meld je aan voor de brainstorm!

Op donderdag 8 april vindt de brainstorm plaats van 15.00 – 18.00 uur. Meld je aan via onderstaand formulier, dit kan tot 10 maart 2021. 

Meld je aan voor de SF Sportlab brainstorm!

Leuk dat jij je aanmeld voor de SF Sportlab brainstorm op donderdag 8 april. Geef bij je aanmelding aan over welk thema jij graag wilt brainstormen.Oproep: heb je een idee, laat het Allard weten!

Er zijn vaak zo veel kansen, mogelijkheden. Vanuit Sport Fryslân willen we die kansen samen met jou ontwikkelen, testen en misschien wel omzetten naar een concreet product/dienst. Samen: van idee, testresultaat naar nieuwe uitvinding. Dat is de basis waar het binnen het Sportlab van Sport Fryslân om gaat.

Heb je een goed idee? Meld je idee aan bij laborant Allard! Samen met jou testen we jou idee. Wie weet bloeit jouw concept uit tot een prachtig nieuwe dienst of product, waardoor er meer mensen kunnen sporten en bewegen!

Allard Donker, Projectleider
06 53 48 08 99 06 53 48 08 99 / allard@sportfryslan.nl

Direct contact

Neem contact op met het Sportlab via Allard: