Jouw idee, onze missie!

  1. Home >
  2. Sportlab

Sportlab: van idee tot een nieuw aanbod, zodat alle Friezen kunnen sporten en bewegen!

Het overkomt iedereen. Soms (vaak ’s nachts) komt het ineens in je op… Je hebt een grandioos idee! Een nieuwe kans om mensen in jouw omgeving te laten sporten en bewegen. Het kan een klein of groot idee zijn, het maakt niet uit. Sport Fryslan verzamelt de ideeën in het Sportlab. Meld je idee aan bij laborant Allard! Samen met jou testen we jou idee. Wie weet bloeit jouw concept uit tot een prachtig nieuwe dienst of product, waardoor er meer mensen kunnen sporten en bewegen!

Op het gebied van sporten en bewegen ontstaan dagelijks nieuwe ideeën. Ook bij jou borrelt het af en toe misschien wel: zou dit iets leuks kunnen zijn voor mijn gemeente? Of de kinderen in deze wijk zouden erg geholpen zijn als we dit idee ontwikkelen. Daarmee kunnen we meer partijen bij elkaar brengen en meer mensen laten sporten en bewegen.

De beste ideeën van Fryslân

Vanuit jullie ingestuurde ideeën zijn de beste ideeën van Fryslân gekozen. Wij zetten ons samen met jou in (met tijd en middelen) om jouw idee daadwerkelijk te ontwikkelen naar een product of dienst!

Tromgeroffel……Bekijk de beste ideeën van Sport Fryslan in deze video.

In ontwikkeling...

Naast de ideeën van Luca, Yanna en Wiebren waar we direct mee aan de slag gaan zijn we de volgende ideeën aan het doorontwikkelen:

  • Sybren Bouma: Gamen in de gymles
  • Wiebren Dijkstra: Adventure games

Iedereen bedankt voor alle input voor het Sportlab!

Oproep: heb je een idee, laat het Allard weten!

Er zijn vaak zo veel kansen, mogelijkheden. Vanuit Sport Fryslân willen we die kansen samen met jou ontwikkelen, testen en misschien wel omzetten naar een concreet product/dienst. Samen: van idee, testresultaat naar nieuwe uitvinding. Dat is de basis waar het binnen het Sportlab van Sport Fryslân om gaat.

Heb je een goed idee? Meld je idee aan bij laborant Allard! Samen met jou testen we jou idee. Wie weet bloeit jouw concept uit tot een prachtig nieuwe dienst of product, waardoor er meer mensen kunnen sporten en bewegen!

Allard Donker, Informatiemanager
06 53 48 08 99 06 53 48 08 99 / allard@sportfryslan.nl

Direct contact

Neem contact op met het Sportlab via Allard: