Uniek sporttalent van het jaar

Sporttalent van het jaar

Sporttalent van het jaar
Sport Fryslân organiseert in samenwerking met Uniek Sporten de verkiezing ‘Uniek Sporttalent van het jaar’. Ken jij iemand met een handicap die de titel Uniek Sporttalent 2017 verdient? Nomineer nu alvast jouw unieke sporttalent!

Wat is een Uniek Sporttalent?
Een Uniek Sporttalent kan iemand zijn die persoonlijke records heeft verbroken. Iemand die een persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt of die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een handicap. Ken jij zo’n sporter? Nomineer diegene nu.

Drie categorieën
De verkiezing bestaan uit 3 categorieën. Per categorie is er uiteindelijk 1 winnaar.

  • Breedte sporters met een lichamelijke en/of zintuiglijke handicap
  • Breedte sporters met een verstandelijke of meervoudige handicap
  • Teams: breedte sporters met een handicap (dit kan lichamelijk, zintuiglijk, verstandelijk en/of meervoudig zijn) die sporten in teamverband

De rondes: hoe werkt het?
De verkiezing bestaat uit 3 stemrondes, een halve finale en een finale. Je kunt meedoen in verschillende categorieën. Je kunt ook een heel team aanmelden/nomineren. Op 1 oktober 2017 gaat de eerste stemronde van start. Tijdens het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport, op 28 november in de Amsterdam ArenA, zullen de winnaars hun prijs in ontvangst nemen.

Nomineer nu alvast jouw unieke sporttalent!

Direct contact