Sportwens

Sportwensen van sportverenigingen gaan in vervulling!

Heb jij een sportwens voor je sportvereniging? Sportverenigingen in Friesland kunnen van 14 september tot 1 oktober hun sportwens indienen bij Sport Fryslân. Deze wensen kunnen variëren van een vergoeding voor een cursus voor een trainer, advies over het vrijwilliger of sponsorbeleid tot elke week gratis fruit in de sportkantine.

In september en oktober zet Sport Fryslân allerlei acties uit om sportverenigingen te helpen. Eén van de acties is het in vervulling laten gaan van sportwensen. Sportwensen kunnen onder aan de pagina ingediend worden.

Sportwens BBC Burgum gaat in vervulling
Op 10 september konden sportverenigingen in Noordoost Friesland hun sportwens inleveren bij de stand van Sport Fryslân tijdens de Admiraliteitsdagen in Dokkum. BBC Burgum heeft de wens om een vertrouwenspersoon binnen de club aan te stellen. Hiervoor is een opleiding nodig. Sport Fryslân regelt en betaalt de opleiding en begeleidt de sportvereniging met het inzetten van de vertrouwenscontactpersoon

Helpdesk
Als bestuurder ben jij samen met de andere bestuursleden de spelverdelers binnen de vereniging. Jullie zetten je in vanuit een grote betrokkenheid bij de club. Er verandert veel en er wordt veel van hun verwacht. Wij begrijpen dat je als bestuurslid niet overal antwoord op hebt. Bij Sport Fryslân kun je terecht voor simpele en complexe verenigingsvragen. Zoals vragen over vrijwilligers, sponsors, aansprakelijkheid en vergoedingen voor trainers, etc.

Sport Fryslân sluit hier op aan met haar eigen campagne ‘Jouw vraag, onze tak van sport! Daarom Sport Fryslân’. Heb je een vraag? Neem contact met ons op via onze helpdesk hulpvoorclubs@sportfryslan.nl of via de app op het nummer 06 12 33 99 23.

Aanmelden Sportwens

In de maanden september en oktober zijn er verschillende acties voor sportverenigingen. Eén van de acties is het in vervulling laten gaan van sportwensen. Alleen sportverenigingen uit Friesland mogen aan de sportwens actie van 14 september tot 1 oktober meedoen. Kijk voor meer info en de voorwaarden op www.sportfryslan.nl/sportwens

  • Vul hier de naam van je vereniging in
  • Vul hier uw naam in
  • Vul hier je functie bij de vereniging in
  • Vul hier je telefoonnummer in.  • Vul hier de sportwens in voor je sportvereniging

Direct contact