Sportwens

Welke sportwens heb jij voor je sportvereniging?

Heeft je voetbalvereniging een energiezuinige koelkast nodig voor in de kantine? Zijn de trainingspakken van je turnteam versleten? Is je scorebord kapot? Wil je als vereniging advies als het gaat om het werven van meer vrijwilligers of sponsors?

Sportverenigingen in Friesland kunnen vanaf zaterdag 29 september hun sportwens indienen via deze pagina. Omrop Fryslân en Sport Fryslân vinden dat de Friese sportverenigingen wel een ‘Opstekker’ kunnen gebruiken. Bestuurders, vrijwilligers, leden, bedrijven: iedereen helpt – vanuit zijn/haar passie, grote betrokkenheid- de club. Er zijn vaak volop ideeën, wensen. Wij begrijpen dat je niet altijd zomaar alles kunt regelen voor je vereniging. Geld is vaak een spelbreker. Daarom willen wij als Omrop Fryslân en Sport Fryslân jullie een steuntje in de rug, een ‘Opstekker’ geven. Doe ook mee en wie weet gaat jouw wens in vervulling.

Hoe werkt het?
– Lees de voorwaarden*
– Meld als sportvereniging (vrager) je wens hier aan
– Je krijgt een mail of je wens in de radio-uitzending van Omrop Fryslan komt
– Je mag als sportvereniging vervolgens je wens vertellen op de radio
– Er wordt een oproep gedaan naar de luisteraars/aanbieders (bedrijven, organisaties etc.)
– Luisteraars/aanbieders kunnen zich aanmelden via de app naar Omrop Fryslan
– In de uitzending vertelt de luisteraar/aanbieder dat de wens in vervulling gaat, waarom ze dat doen
– We brengen de vrager en de luisteraar/aanbieder met elkaar in contact
– Zodra de wens daadwerkelijk in vervulling gaat, zijn we er uiteraard graag van op de hoogte en geven we hier publiciteit aan.

De wensen kunnen variëren van een vergoeding voor een cursus voor een trainer, ledverlichting voor het trainingsveld, gratis fruit in de sportkantine of bijvoorbeeld nieuwe wedstrijdballen.

*Lees hier de voorwaarden:
– De sportvereniging moet in Friesland gevestigd zijn.
– De sportvereniging mag 1 keer meedoen aan de actie van de sportwens (tussen oktober 2018 – maart 2019). Je mag bij het indienen van de sportwens meerdere wensen indienen.
– De wens is specifiek voor de sportvereniging bedoeld. De sportvereniging moet er als ware ‘beter van worden’.

Aanmelden Sportwens

In de maanden september en oktober zijn er verschillende acties voor sportverenigingen. Eén van de acties is het in vervulling laten gaan van sportwensen. Alleen sportverenigingen uit Friesland mogen aan de sportwens actie van 14 september tot 1 oktober meedoen. Kijk voor meer info en de voorwaarden op www.sportfryslan.nl/sportwens

  • Vul hier de naam van je vereniging in
  • Vul hier uw naam in
  • Vul hier je functie bij de vereniging in
  • Vul hier je telefoonnummer in.  • Vul hier de sportwens in voor je sportvereniging
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om jouw inzending voor de Sportwens op te slaan, met je te communiceren over de Sportwens: verenigingsnaam, contactpersoon, functie, telefoonnummer en e-mailadres.. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken, op te slaan en te verspreiden voor deze doeleinden?

Direct contact