Aanmelden: Gegevensformulier Sportorganisatie

Vul, als vereniging, onderstaand formulier volledig in en ontvang van ons inloggegevens en de handleiding voor jouw eigen Sportal omgeving waar je verder kunt gaan om de medewerker(s) in dienst te melden.

Nadat je de nieuwe medewerker in Sportal in dienst hebt gemeld en de uitgangspunten voor de arbeidsovereenkomst zijn ingevuld, zal de nieuwe medewerker ook toegangsgegevens voor de Sportal ontvangen. Wanneer deze zijn ID bewijs en een model loonheffing heeft toegevoegd, maken wij de arbeidsovereenkomst en overeenkomst op. Deze ontvang je vervolgens als taak in jouw Sportal.

Na deze stappen gaat Sportwerkgever Fryslân vanaf de startdatum over tot uitvoering van haar rol als formeel werkgever danwel met de uitvoering van de personeel- en salarisadministratie van de aangemelde trainer/medewerker.

Gegevensformulier Sportorganisatie

Kostenberekening aanvragen

 • Vul hier de naam van je sportorganisatie in.

 • (Sportal toegang)


 • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om jouw vereniging aan te melden als lid van Sportwerkgever Fryslân, je een account te geven en te communiceren met je tijdens de afname van de diensten van Sportwerkgever Fryslân: naam sportorganisatie, vestigingsadres, postcode,
  vestigingsplaats, website, e-mailadres vereniging, IBAN rekeningnummer, inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel, aanhef contactpersoon, naam en voorletters contactpersoon, adres contactpersoon, postcode contactpersoon, woonplaats contactpersoon, telefoonnummer contactpersoon, e-mailadres contactpersoon, aanhef voorzitter, naam en voorletters voorzitter, e-mailadres voorzitter, aanhef secretaris,
  naam en voorletter secretaris, e-mailadres secretaris,
  aanhef penningmeester, naam en voorletters penningmeester, e-mailadres penningmeester,
  aanhef casemanager, naam en voorletters casemanager,
  e-mailadres casemanager. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken en op te slaan?