Kostenberekening aanvragen

Wil je weten wat de totale personeelskosten van je (nieuwe) trainer is? En wat de totale verenigingslast wordt bij uitvoeren van het werkgeverschap door onze stichting? Vraag een proforma berekening bij ons aan en ontvang een offerte van de totale kosten. Vul onderstaand formulier volledig in en je krijgt binnen drie werkdagen de offerte per mail toegestuurd. Uiteraard is dit vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Aanvragen kostenberekening

Kostenberekening aanvragen

  • Vul hier de naam van je sportorganisatie in
  • Vul hier de naam van deelnemer 1 in.  • Vul hier je telefoonnummer in.
    Wat is loonheffingskorting? Loonheffingskorting is een korting op de loonbelasting. Daardoor betaal je minder loonheffing, en krijg je meer loon uitbetaald. Je kunt de loonheffingskorting bi 1 werkgever toepassing en kiest daarbij vaak voor het dienstverband waar de meeste uren worden gewerkt of hoogste loon wordt ontvangen. Vraag dit eventueel na bij de (beoogde) medewerker. Je kunt het vakje 'ja' aanvinken als de korting toegepast moet worden.
  • Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je dit aangeven
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om voor jouw vereniging een offerte op te maken en hierover met je te communiceren: naam vereniging, contactpersoon, e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats medewerker. Daarnaast vragen we toestemming om je verder te informeren over de cursussen en avonden voor verenigingen. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken en op te slaan?