Sport Fryslân zoekt voor het schooljaar 2018-2019 vier stagiaires voor diverse en mooie opdrachten!

Jeugdfonds Sport Friesland
Sport Fryslân is per augustus/september 2018 op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze derde of vierdejaars HBO student. Diverse studie richtingen zijn mogelijk, zoals Leisure Management of Sport, Gezondheid en Management. Het gaat om een stage van vier of vijf dagen per week, bij voorkeur voor het hele schooljaar. De stagiair helpt proactief mee aan alle onderdelen van Jeugdfonds Sport Friesland.

Aangepast Sporten
Voor dit schooljaar zoeken wij een zelfstandige en ambitieuze tweede- of derdejaars HBO student, voor 12 – 16 uur per week (2 dagen), voor de periode september 2018 tot en met februari 2019. Je studierichting is Sportkunde of Communicatie.

Kwaliteitsimpuls voor de sportverenigingen in Waadhoeke
Voor dit schooljaar zoeken wij een zelfstandige en ambitieuze vierdejaars HBO student, voor 12 – 16 uur per week (2 dagen), voor het gehele schooljaar 2018-2019. Je studierichting is Sportkunde.

Kwaliteitsimpuls voor de onderwijs in Waadhoeke
Voor dit schooljaar zoeken wij een zelfstandige en ambitieuze vierdejaars HBO student, voor maximaal 24 uur per week (3 dagen), voor het gehele schooljaar 2018-2019. Je studierichting is Leraar Lichamelijke opvoeding (ALO).