HBO stageopdracht aangepast sporten (20 uur)

Ben je een beetje sportief? Waarschijnlijk niet, want veel jongeren van jouw leeftijd sporten/bewegen te weinig. Maar weet je dat het werken in de sportwereld juist heel dynamisch is? Wij helpen namelijk mensen voor wie sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij vinden dat iedereen iedere dag met plezier moet kunnen sporten of bewegen. Of je nu gezond bent of juist door te sporten werkt aan je gezondheid. Van amateursporters tot gehandicapte sporters en van jong tot oud; Sport Fryslân brengt Fryslân in beweging! Dat kunnen we niet alleen. Daarom werkt Sport Fryslân actief samen met de provincie Fryslân, Friese gemeenten, clubs en verenigingen, commerciële en maatschappelijke partners, gezondheidsinstellingen en vrijwilligers. Samenwerken aan een vitaal Fryslân. Ga jij daar een bijdrage aan leveren? Kom bij ons stage lopen!

Stagelopen bij Sport Fryslân
We zitten op een fantastische werklocatie in het hartje van Heerenveen, naast het Abe Lenstra stadion. De werkomstandigheden zijn optimaal met een stagiairekamer met een eigen werkplek, een kantine met tafeltennistafel, begeleiding door een van de medewerkers van Sport Fryslân, de aanwezigheid van collega stagiaires en je krijgt maandelijks een stagevergoeding voor een derde- of vierdejaars HBO student. En…in de juiste tijd van het jaar krijg je ook een kerstpakket en kun je deelnemen aan de jaarlijkse personeelsdag. Je hoort er ook als stagiair dus echt bij!!

Stage 2019/2020
Voor dit schooljaar zoeken wij een zelfstandige en ambitieuze tweede- of derdejaars HBO student, voor 20 uur per week (bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag) voor het studiejaar 2019-2020.

Stageopdracht
De stageopdracht bestaat uit een aantal onderdelen:

  1. het organiseren van provinciale evenementen gericht op mensen met een handicap. We denken daarbij aan:
    • Sportkennismakingsactiviteiten voor doelgroepen met verschillende handicaps
    • Doe & Ontmoet voor senioren
  2. Het ondersteunen bij de netwerkbijeenkomst(en) aangepast sporten
  3. Het analyseren van onder andere de resultaten en effecten van de Fittesten die Sport Fryslân in de periode januari 2019 tot en met augustus 2019 uitzet.
  4.  De stagiair ondersteunt de consulent en de projectmedewerker(s) aangepast sporten in algemene zin bij de uitvoerende werkzaamheden.

Reageren en informatie
Ben je geïnteresseerd? Stuur je schriftelijke motivatie naar je stagebegeleider Berber van der Krieke: berber@sportfryslan.nl. Heb je nog vragen over de stageopdracht dan kun je haar bellen, 06 103 23 258 of bezoek onze website www.sportfryslan.nl. We verwachten zo spoedig mogelijk je reactie.