TeamFRL

Vlieland

TeamFRL Vlieland heeft een missie

TeamFRL Vlieland heeft een missie

De verbinding tussen het sport- en jeugdbeleid van gemeente Vlieland is uniek. De gemeente wil hiermee stimuleren dat meer kinderen en jongeren veilig en gezond kunnen opgroeien in hun eigen omgeving met steun van hun ouders en hun sociale omgeving. TeamFRL Vlieland draagt hieraan bij!

Dit doen we

Dit doen we

TeamFRL Vlieland houdt zich ovoor het grootste deel bezig met de jeugd op het waddeneiland. Het organiseren van nieuwe sportieve, culturele en vrijetijdsactiviteiten binnen en buiten. De Vliering is daar een onderdeel van. De focus ligt voornamelijk op het organiseren van vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. Daarnaast is het doel om het voor alle inwoners van Vlieland mogelijk te maken om structureel voldoende en verantwoord, maar vooral ook met plezier, te bewegen.

Voor aankomende activiteiten

Volg TeamFRL Vlieland ook op

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022

Alle inwoners van Vlieland met plezier in beweging; dat is onze missie. De buurtsportcoach ondersteunt sportverenigingen, verzorgt de gymlessen op scholen, organiseert sport- en beweegactiviteiten en evenementen. Hierbij werken we nauw samen met partijen – lokaal en provinciaal– zodat sporten en bewegen voor iedereen in de gemeente mogelijk is. Ongeacht leeftijd, beperking of (financiële) achtergrond. Voor elke inwoner moet sport en bewegen leuk en toegankelijk zijn.

Lees het jaarverslag 2022

Contact

Met vragen, ideeën en suggesties kun je bij regiomanager Miranda Veenstra terecht.