Cursus Trainen van je Brein d.m.v. imagery

Trainen van je brein
Trainers en coaches zijn dagelijks bezig om sporters en teams op het fysieke-, technische- en tactische vlak te trainen. Echter zijn nog maar weinig trainers en coaches bezig met ‘breintraining’. Tijdens deze cursus gaan we in op een beproefde methode om aan breintraining te doen; Imagery (ook wel visualiseren genoemd). Visualisatie is een trainingsvorm die een uiterst positief effect heeft op het behalen van prestaties en om leerprocessen te versnellen. In deze cursus leer je van Afke van de Wouw wat visualisatie is, welke effecten het heeft, welke methoden er zijn en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Deze cursus is een absolute must voor iedere trainer-coach die meer kennis, inzicht en vaardigheden wil krijgen om breintraining te integreren in zijn/haar dagelijkse praktijk.

Twee bijeenkomsten
Tijdens de eerste bijeenkomst gaan we in op wat imagery is en hoe het werkt. Dit ga je ook zelf ter plekke ervaren. Daarnaast leer je hoe je de imagery training het beste kunt opbouwen en waar en wanneer je dit het beste kunt doen.

Tijdens de tweede bijeenkomst wordt duidelijk hoe imagery bijdraagt aan betere prestaties en sneller herstel. Daarnaast wordt duidelijk hoe imagery opgenomen kan worden in het revalidatie proces van geblesseerde sporters.

Plaats:
Heerenveen

Beschikbaarheid:
8 en 15 november 2017

Docent:
Afke van der Wouw

Tijdsduur:
18:30 - 21:30

Organisator:

Aanmelden
Dit bericht delen via Bericht delen via