Vacature: Vakleerkrachten bewegingsonderwijs

Sport Fryslân verzorgt op verschillende basisscholen in de provincie het bewegingsonderwijs. Er komen weer uren beschikbaar op diverse scholen. Daarvoor zoeken wij 2 Vakleerkrachten bewegingsonderwijs voor 8 tot 24 uur per week.

Sport Fryslân wil dat iedereen in Fryslân iedere dag met plezier kan sporten en bewegen. Met de inzet van vakleerkrachten in het bewegingsonderwijs op basisscholen stellen wij ons ten doel om de kwaliteit van het bewegingsonderwijs naar een hoger niveau te tillen, met aandacht voor motorische ontwikkeling, gedrag, maar vooral plezier in bewegen van de kinderen. De basis voor een leven lang bewegen.

Ben jij een deskundige, ondernemende en flexibele vakleerkracht bewegingsonderwijs? Ben jij daarnaast sociaal, energiek en een echte verbinder? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Wat ga jij doen
Jij brengt kinderen in beweging! Jij geeft uitvoering aan het bewegingsonderwijs via ons beweegprogramma. Ons programma is gericht op de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen en het stimuleren van een actieve leefstijl.

Werkzaamheden (o.a.)

  • Zelfstandig bewegingsonderwijs geven aan basisschoolleerlingen volgens ons beweegprogramma;
  • Observeren van de beweeg vaardigheid van leerlingen, bedoeld voor het gericht inzetten van het beweegprogramma voor de ontwikkeling van kinderen;
  • Je legt resultaten en vorderingen vast van individuele leerlingen en brengt indien nodig advies uit voor rapporten;
  • Je draagt bij aan de organisatie van sportdagen en –toernooien;
  • Je bereidt themagymlessen, zoals bijvoorbeeld buitenspeeldag of pietengym voor;
  • Je werkt samen met het gemeentelijke beweegteam.

Wat breng je mee

  • Wij zoeken een docent in het bezit van een afgeronde opleiding aan de Academie Bewegingsonderwijs (of PABO opleiding met een bevoegdheid voor bewegingsonderwijs);
  • Klantvriendelijk, flexibel, proactief, communicatief en sociaal vaardig;
  • In bezit van een geldig EHBO diploma of bereid deze te halen.

Wij samen
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als vakgroep LO zijn we zelf organiserend, delen we kennis, geven we elkaar feedback en zijn we er voor elkaar.

Wat bieden wij jou?
Voor deze vacatures bieden we je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Bij Sport Fryslân is de cao Sport van toepassing. Deze functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Sport.

Wil je meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Melis van der Meer, Projectleider Dienst Bewegingsonderwijs, 06 – 12668317.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ‘Vakleerkracht Bewegingsonderwijs’ uiterlijk 3 oktober 2021 naar hr@sportfryslan.nl


 

Dit bericht delen via Bericht delen via