Week van de sportvereniging: stel je vraag

Sport Fryslân start campagne ‘Jouw vraag, onze tak van sport! Daarom Sport Fryslân’
Van 9 t/m 17 september is de Nationale Sportweek van NOC*NSF. Als aansluiting op deze week start Sport Fryslân haar eigen campagne ‘Jouw vraag, onze tak van sport! Daarom Sport Fryslân’.

Deze week kunnen de sportverenigingen tussen 8.30-21.00 uur contact met ons opnemen via onze helpdesk hulpvoorclubs@sportfryslan.nl of bellen/appen met 06 12 33 99 23.

Wij helpen je
Bestuurders zijn de spelverdelers binnen de vereniging. Zij zetten zich in vanuit een grote betrokkenheid bij de club. Er verandert veel en er wordt veel van hun verwacht. Wij begrijpen dat de bestuursleden niet overal antwoord op hebben. Bij Sport Fryslân kun zij terecht voor simpele en complexe verenigingsvragen. Zoals vragen over vrijwilligers, sponsors, aansprakelijkheid en vergoedingen voor trainers, etc.

In september en oktober zet Sport Fryslân allerlei acties uit om sportverenigingen te helpen. We organiseren in deze maanden verschillende acties. Een van de acties is ‘De week van de sportvereniging’.

Elke dag een thema
Heb je als sportvereniging meer vrijwilligers nodig? Of wil je meer weten over vergoedingen voor trainers of waar je als bestuurder aansprakelijk voor bent? Houd onze site, facebook en instagram in de gaten: elke dag geven wij tips over de volgende thema’s:

Maandag: vrijwilligers
Dinsdag: energie besparen
Woensdag: vergoeding trainers
Donderdag: sponsoren
Vrijdag: gezonde sportkantine
Zaterdag: aansprakelijkheid