Wil je ook leren zeilen? Meld je snel aan!

Mijn naam is Jouke Coehoorn. Ik ben 18 jaar en gek op zeilen. Met mijn handicap is het prachtig dat ik elke donderdag kan zeilen bij KWS-Stichting aangepast zeilen in Sneek. Lekker in de frisse lucht en op het water! Genieten!

Wil je net als Jouke ook (leren) zeilen? Heb je een verstandelijke handicap? En ben je 16 jaar en ouder? In een cursus van vijf avonden leer je de basis van het zeilen. Wij bieden de cursus gratis aan in Grou, Sneek en Bergum op donderdag: 24, 31 mei en 7, 14, 21 juni. Ook in Heeg kun je terecht op dinsdagavond: 22 en 29 mei, 5, 12 en 19 juni. De lessen starten om 18.30 uur.

Meld je aan op www.sportsforall2018.eu/zeilen.

Meedoen met de Sneekweek?
Als je de cursus hebt gevolgd, mag je ook meedoen aan de Sneekweek. Wij organiseren een speciaal programma op 4, 5 en 6 augustus. Hoe leuk is dat! Er hebben zich inmiddels zeilers uit Rotterdam, België en Sneek aangemeld. Doe jij ook mee? Meld je hieronder aan.

Wij zoeken begeleiders
Lijkt het je leuk om de zeillessen te begeleiden? Meld je aan op www.sportsforall2018.eu/zeilen.

De cursussen van het aangepast zeilen zijn onderdeel van het hoofdprogramma van de European Sports for All Games. Deze games vinden van 3 t/m 7 augustus op verschillende locaties in Friesland plaats.

Dit bericht delen via Bericht delen via