YnBeweging biedt totaaloverzicht van ‘Simmer Yn Sudwest’

 

Van zaterdag 22 juli t/m zaterdag 2 september 2023 vindt de derde editie van Simmer Yn Súdwest plaats. Een zomervakantie vol sportieve, culturele en gezellige activiteiten voor inwoners en bezoekers van Súdwest-Fryslân. Het bijzondere aan deze editie is dat het aanbod staat voor het eerst op het Friese beweegplatform YnBeweging te vinden is.

 

Wat een overzicht!
Voor wie mee wil doen aan een activiteit of om het hoekje wil kijken bij een buurtcamping kan dit jaar terecht op het Friese beweegplatform YnBeweging, te bereiken via www.simmerynsudwest.nl. Het platform biedt een mooi overzicht van alle activiteiten en locaties, en geïnteresseerden kunnen gemakkelijk zoeken naar een geschikte activiteit in de buurt. Het YnBeweging platform vindt zo zijn weg steeds verder in Fryslân, iets waar van vanuit Sport Fryslân uiteraard zeer enthousiast over zijn. In 2022 hebben we het beweegplatform in de eerste gemeenten kunnen lanceren en voor alle inwoners en sportaanbieders in Friesland beschikbaar kunnen stellen. Het platform en bijbehorende app zijn volop in ontwikkeling en het is geweldig dat Simmer Yn Súdwest zijn plaats op het platform heeft weten te vinden.

 

Ongekende mogelijkheden
Het YnBeweging platform is ontwikkeld om vraag en aanbod op het gebied van bewegen in heel Fryslân bij elkaar te brengen. Zo kunnen sportaanbieders hun activiteiten erop zetten en kunnen inwoners zich aanmelden voor een activiteit. Het platform biedt daarnaast extra mogelijkheden voor programma’s als ‘Simmer Yn Súdwest’. Rondom zo’n programma worden tal van activiteiten georganiseerd en zijn er bovendien vaste locaties waar men de hele zomer terecht kan. Dankzij YnBeweging is nu alles op één overzichtspagina en ook nog eens via de app vindbaar.

Zie jij kansen?!
Welke beweegactiviteiten moeten volgens jou komend schooljaar met behulp van YnBeweging bekend worden bij het grote publiek? Zie jij kansen?! De YnBeweging-organisatie is benieuwd naar jouw input: team@ynbeweging.frl.

 

Benieuwd naar Simmer Yn Súdwest? Ga dan naar www.simmerynsudwest.nl.

Dit bericht delen via Bericht delen via