Vergoeding

Vergoeding

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur vergoedt een deel van de contributie van sportverenigingen die zijn aangesloten bij de landelijke sportbonden van de sportkoepel NOC*NSF en bepaalt op basis van de aanvraag hoeveel geld je krijgt. Afhankelijk van de gemeente, worden mogelijk ook de benodigde materialen verzorgd.

Voor wie is het?

Voor wie is het?

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur is er voor mensen van 18 jaar en ouder die leven rond het bestaansminimum. Aanspraak maken op het Volwassenenfonds kan alleen als de gemeente waar je woont, is aangesloten. Op dit moment zijn de volgende gemeenten in Friesland aangesloten: Waadhoeke, Opsterland, Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Weststellingwerf, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Check eventueel hier of jouw gemeente is aangesloten >

Ook mogelijkheden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar via het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Aanvraag indienen

Aanvraag indienen

Een intermediair is de enige persoon die een aanvraag in kan dienen bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Voorbeelden van mensen die intermediair zijn: buurtsportcoach, huisarts, schuldhulpverlener en maatschappelijk werker. Vraag hem/haar om een aanvraag voor je in te dienen. Kun jij geen intermediair vinden? Neem dan contact op met coördinator Rainer de Groot, via friesland@volwassenenfonds.nl / 0513 – 630 668.

 

Intermediairs
Log in op de website van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur en dien een aanvraag in.

Intermediair worden

Intermediair worden

Kom jij in je werk regelmatig mensen tegen uit gezinnen waar thuis te weinig geld is om te sporten? Word dan intermediair van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Als intermediair kun jij online een aanvraag indienen voor een bijdrage in de contributie en de aanschaf van sportartikelen. Jij geeft mensen daarmee letterlijk de kans om mee te kunnen doen! Meld je aan via de website van Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Bekijk hier de resultaten van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur uit 2022

Contact

Stel al jouw vragen over het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.